Carwash

Bij Carrosserie Vereecke streven we naar meer dan alleen schoonmaken; we zorgen voor uw auto.  Ontdek onze carwash-diensten en geniet van streepvrije glans en professionele zorg voor uw voertuig.  Of het nu om een snelle reiniging of een grondige behandeling gaat, wij staan klaar om uw auto te laten stralen.  Lees verder om te ontdekken hoe we uw autoverzorgingsbehoeften vervullen.

Volautomatische borstelautomaat

Bent u op zoek naar een snelle en vlekkeloze manier om uw geliefde wagen weer te laten stralen? Dan is deze carwash absoluut de perfecte oplossing voor u! Dankzij onze zorgvuldig samengestelde diensten, waaronder de zilveren formule voor slechts 9 euro of onze luxueuze gouden formule voor 11,50 euro, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig binnen een mum van tijd weer in topconditie verkeert.


Na een bezoek aan onze carwash is uw bolide binnen de kortste keren weer spic en span, klaar om de weg op te gaan. Binnen maximaal 5 minuten wordt uw auto professioneel gepoetst en glanst hij als nieuw. U hoeft niet langer te wachten en te twijfelen, want met onze efficiënte service kunt u snel weer genieten van een stralend schone auto. Laat uw auto stralen en maak gebruik van onze geweldige carwashdiensten vandaag nog!

U geniet van volgende Diensten:

carwash

Afspuiten met hogedruk

Onze carwash start met een krachtige hogedrukreiniging om vuil en stof van uw voertuig te verwijderen, als basis voor een grondige reiniging.

carwash

Reinigen van velgen 
met hogedruk

Velgen kunnen vaak de meest hardnekkige vuilophopers zijn. Onze carwashdienst omvat ook het grondig reinigen van uw velgen met hogedruk, waardoor ze er weer als nieuw uitzien.

carwash

Zachte borstels voor
 krasvrij resultaat

We maken we gebruik van zachte borstels die zorgvuldig het oppervlak van uw auto reinigen zonder krassen achter te laten. 
U kunt gerust zijn dat uw auto bij ons in veilige handen is.

carwash

Onder-en bovenwas

Onze carwashdienst omvat een speciale onder- en bovenwas, die tot 3 extra weken bescherming biedt tegen weersinvloeden, zodat uw auto langer schoon en glanzend blijft.

carwash

Drogen

Na de grondige reiniging en beschermende behandeling, zorgen we ervoor dat uw voertuig volledig wordt gedroogd. Dit voorkomt waterdruppels en vlekken op de lak en ramen, waardoor uw auto er stralend uitziet.

Onze Self-carwash is open 7/7 en van 7u tot 22u

Elke dag staat onze carwash tot uw beschikking. ’s Avonds geniet u van extra verlichting. U betaalt vlot met munten van 50 cent, 1 of 2 euro. Daarnaast kan u altijd een factuur bekomen. Heeft u nog een vraag? Contacteer ons gerust.

Self-carwash

Houdt u ervan om zelf actief bezig te zijn en uw voertuig met eigen handen te verzorgen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij hebben maar liefst vijf volledig uitgeruste boxen beschikbaar voor personenauto’s, zodat u zelf de controle kunt nemen over het reinigen en onderhouden van uw geliefde wagen. Daarnaast hebben we ook een speciale box, speciaal ontworpen voor hogere voertuigen, zoals SUV’s, mobilhomes en lichte vrachtwagens.

Of u nu een gepassioneerde autoliefhebber bent die graag de glans op zijn bolide herstelt, of dat u gewoon uw voertuig graag persoonlijk onderhoudt, onze ruime selectie van wasboxen staat tot uw beschikking. Hier kunt u uw auto de zorg en aandacht geven die hij verdient, terwijl u gebruikmaakt van onze hoogwaardige faciliteiten en voorzieningen. Ontdek de voldoening van het zelf reinigen en onderhouden van uw voertuig in onze moderne en goed uitgeruste wasboxen!

self-carwash-banner

U geniet van volgende Diensten:

Speciale schuimborstels
om in te zepen

Onze carwash maakt gebruik van speciale schuimborstels om uw voertuig grondig in te zepen. Dit helpt bij het verwijderen van vuil en verontreinigingen, waardoor uw auto weer schoon en fris wordt

Hoogdrukspuiten met makkelijk te bedienen arm

Onze carwash heeft hogedrukspuiten met een handige bedieningsarm voor een snelle en effectieve reiniging van uw auto, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

Waxaanbrenger

U kunt zelf een beschermende waxlaag aanbrengen op uw auto om de lak te beschermen tegen weersinvloeden en om een langdurige glans te bieden.

Stofzuiger

Naast de buitenkant kunt u ook het interieur van uw auto schoonmaken met onze stofzuiger, zodat uw auto zowel van binnen als van buiten schoon en fris blijft.

Is uw wagen aan herstelling toe?

Uw wagen of lichte vracht heeft schade opgelopen. U kan hier een foto uploaden en uw gegevens nalaten. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk en maken voor u al vrijblijvend een inschatting van de te verwachten kosten.